Eteriniai aliejai zodiako ženkluose

Eteriniai aliejai zodiako ženkluose

Zodiako ženklai yra įdomus, dvasingas būdas interpretuoti savo asmenybę ir savo gyvenimą. Ir, nors mes nesame astrologinės srities ekspertai (paliksime tai astrologams profesionalams), tikrai esame eterinių aliejų žinovai. Taigi, kitą kartą, kai skaitysite savo horoskopą arba jums reikės skirti laiko savo erdvei, apsvarstykite galimybę paskleisti eterinio aliejaus aromatą, kad patirtumėte  transcendentinius pojūčius ir priartėtumėte prie savo individualumo.

 

Avinas (ugnies ženklas, kovo 21 d. - balandžio 19 d.): Imbiero eterinis aliejus

Esate ambicingas, pasitikintis savimi ir aistringas, neriate į gyvenimą strimgalviais ir išjaučiate egzistenciją visais pojūčiais. Džiaugdamiesi gyvenimu visa širdimi, Jūs esate panašus į Imbiero eterinį aliejų – karštas, atviras, spontaniškas, užkrečiantis energija, uždegantis aplinkinius sekti Jūsų idealais. Imbiero kvapas yra drąsus, tačiau prieinamas, kaip ir Jūs.

 

Jautis (žemės ženklas, balandžio 20 d. - gegužės 20 d.): Ylang Ylang (Kvapioji kananga) eterinis aliejus

Turite polinkį į visus švelnius ir atpalaiduojančius dalykus, nesvarbu, ar tai būtų Jūsų aplinka, ar Jūsų drabužiai, ar Jus supantys daiktai. Esate darbštus, užsispyręs, siekiantis tikslo, tik nepamirškite, kad Jus globojanti Venera kviečia būtinai mėgautis gyvenimo prabanga, o tokiam malonumui  idealiai tinka Ylang Ylang eterinis aliejus. Šios egzotiškos gėlės aromatas turi gausybę atspalvių Jūsų asmeninę erdvę paversiančių viliojančia oaze, kurios nesinorės palikti nė akimirkai.

 

Dvyniai (oro ženklas, gegužės 21 d. - birželio 20 d.): Bergamotės eterinis aliejus

Dvyniai yra žinomi dėl dvipusiškumo, kuris išreiskia Jūsų gebėjimą atlikti daug užduočių vienu metu, galvoti realistiškai bei talentą prisitaikyti prie supančios aplinkos. Taigi, Jūs esate eterinis aliejus Bergamotė. Jo aromatas yra citrusinių vaisių ir prieskonių mišinys, tad jis tikrai puikus, nuolat besikeičiantis harmonijos ieškotojas. 

 

Vėžys (vandens ženklas, birželio 21 d. - liepos 22 d.): Rozmarinų eterinis aliejus

Šiek tiek drovus, bet dovanojantis daug meilės  -  Jus pažinti prireikia šiek tiek laiko. Jūs taip pat esate nuoširdžiai ištikimas ir giliai nesumeluotas, be to, mielai ištiesiate pagalbos ranką ir rūpinatės kitais. Taigi, Jūs esate Rozmarinų eterinis aliejus - šios aromatingos žolelės yra turtingos ir maitinančios, ir nors iš pažiūros Rozmarinas yra paprastas prieskoninis augalas,  jis, lygiai kaip ir Jūs, turi daug naudingų, maitinančių kūną ir sielą, išteklių, kuriuos gali  pasiūlyti pasauliui.

 

Liūtas (ugnies ženklas, liepos 23 d. - rugpjūčio 22 d.): Kadagio eterinis aliejus

Esate drąsus ir ryškus, nuoseklus ir patikimas draugas. Jūs taip pat esate gimęs būti lyderiu ir garsėjate, kaip akimirksniu pastebima asmenybė. Todėl Jūs esate Kadagio eterinis aliejus. Šis guodžiantis, šiltas, medžio natų aromatas yra stiprus, išraiškingas ir apgaubiantis,  panašus į Jūsų dosnią charizmą.

 

Mergelė (žemės ženklas, rugpjūčio 23 - rugsėjo 22 d.): Eukalipto eterinis aliejus

Jūs, Mergele, esate palaikantis draugas, gilus mąstytojas ir kruopštus darbininkas. Jūs taip pat esate logiškas žmogus, koncentruojatės į detales ir esate patikimas, todėl Jūs- Eukalipto eterinis aliejus. Jūs nuo seno mėgstamas eterinių aliejų pasaulyje dėl savo aromato, primenančio SPA, kuris yra energingas, nuostabus bei iškristalizuojantis vidinės tiesos sampratą.

 

Svarstyklės (oro ženklas, rugsėjo 23 d. - spalio 22 d.): Levandų eterinis aliejus

Turėdami įgimtą kūrybiškumo nuojautą ir potraukį dizainui, Jūs mylite grožį visomis jo formomis. Jūs taip pat dievinate pusiausvyrą ir intelektą, todėl Levandų eterinis aliejus yra tas aromatas, kuris Jus dar labiau harmonizuoja. Jo šlovingi kerai ir gausybė namų bei grožio ritualų, panaudojimo galimybių leidžia dar geriau atsiskleisti Jūsų estetikos puoselėtojo savybėms, dovanotoms  harmoningojo Dangaus.

 

Skorpionas (vandens ženklas, spalio 23 d. - lapkričio 21 d.): Frankincenso eterinis aliejus

Jūs pasikliaujate savo itin stipria intuicija ir ne veltui -  ji retai veda Jus klystkeliais. Jūs taip pat labai gerai pažįstate savo turtingą ryškių emocijų pasaulį, ir nebijote be atodairos eiti savo keliu. Jūs, Skorpionai, esate Frankincenso eterinis aliejus - šis dūminis, aštrus, smilkalus primenantis eterinis aliejus turi istorinių ryšių su dvasingumu ir religija. Štai koks įspūdingas yra Jūsų  aromatas - jis yra šventas, mylimas ir žadinantis gilius potyrius.

 

Šaulys (ugnies ženklas, lapkričio 22 d. - gruodžio 21 d.): Apelsinų eterinis aliejus

Visuomet nusiteikęs nuotykiams, Jūs esate bet kurio vakarėlio siela. Iš Dangaus Jūs taip pat gavote komunikacijos dovaną, praturtintą daugybe proto ir humoro, štai kodėl taip lengvai bendraujate bei palaikote įsimintinus pokalbius. Šios savybės daro Jus panašų į saldaus Apelsino eterinį aliejų - ryškus ir gyvas, pasaulyje visų mėgstamas citrusinis vaisius pakeri nuotaikingumu, todėl Jūs esate kaip vitaminai sielai.

 

Ožiaragis (žemės ženklas, gruodžio 22 d. - sausio 19 d.): Pipirmėčių eterinis aliejus

Dėmesingas, ryžtingas žmogus, atrodo, turintis storą odą, bet neprarandantis žaismingumo – taip, tai Jūs, Ožiaragis. Jūs visuomet prisiimate atsakomybę ir priverčiate aplinkybes bei įvykiai klostytis Jums palankia kryptimi - Jūs esate Pipirmėčių eterinis aliejus, kuris padeda susikaupti, išlaikyti proto ir dvasios budrumą bei suteikia šviežumo pojūtį. Jo vėsus, mėtinis aromatas yra idealus Jūsų  palydovas rimtoje veikloje, iš lėto, bet užtikrintai siekiant aukštumų.

 

Vandenis (oro ženklas, sausio 20 d. - vasario 18 d.): Pelargonijos eterinis aliejus

Einate savo originaliu keliu, mąstote ir veikiate, laužydamas bet kokius standartus bei stereotipus. Jūs taip pat esate apdovanotas nuojauta, įžvalga kelis dešimtmečius į priekį, štai kodėl kartais atrodote aplinkiniams, kaip utopinė asmenybė. Jums viskas gyvenime įdomu, todėl Jūs- Pelargonijos eterinis aliejus. Išraiškinga gėlė, turinti subtilų mėtos atspalvį. Daugialypis kvapių Pelargonijos žiedų aromato akordų žaidimas stebina ir skatina didžiulį susidomėjimą, kaip ir Jūsų asmenybė.

 

Žuvys (vandens ženklas, vasario 19 - kovo 20 d.): Greipfrutų eterinis aliejus

Gailestingas ir jautrus, Jūs esate draugas visada ir visiems, net pažadintas vidury nakties! Taip pat Jūs turite daug gyvybinės energijos ir esate Dangaus apdovanoti kūrybingumu – šiomis savybėmis visuomet įkvepiate būti šalia Jūsų. Jūs esate kūrybingas, o dar labiau Jūsų charizmą atskleidžia Greipfrutų eterinis aliejus - šis citrusinis vaisius suteikia žvalumo ir gerina nuotaiką lygiai taip pat, kaip ir Jūs.