Receptas BUVAU PAVARGĘS

Receptas BUVAU PAVARGĘS

Emocinis išsekimas yra vienas iš perdegimo požymių. Žmonės, šiais laikais labai dažnai jaučiasi neturintys galios ar kontrolės to, kas vyksta gyvenime. Energijos trūkumas, prastas miegas ir sumažėjusi motyvacija gali apsunkinti kasdieninę veiklą ar net sukelti depresines būsenas. Laikui bėgant, ši lėtinė, įtempta būsena gali pakenkti jūsų sveikatai. Stresas mūsų dienomis patiriamas taip dažnai, kad tapo norma. Kiekvienas, patyręs ilgalaikį stresą, gali būti emociškai išsekęs ir priblokštas. Todėl yra neapsakomai svarbu, kad ne tik kūnas, bet ir emocijos, bei protas tinkamai pailsėtų. Poilsiui būtina skirti laiko kasdien. Ir nors nuovargis tapo neatsiejama kasdienio gyvenimo dalis, tikrai įmanoma rasti bent jau keletą minučių kūno ir proto atsipalaidavimui, vidinių resursų papildymui stabilia ir subalansuota energija. Meditacija, paprastas susikaupimas bei nusiraminimas organizmą veikia atstatančiai ir stiprinančiai, o į pagalbą pasitelkus natūralius eterinius aliejus, galima pakoreguoti ne tik fizinę, bet ir emocinę sveikatą, susikurti raminančią atmosferą ir poilsį padaryti kasdienybės ritualu. Nesudėtingas receptas garinimui, kurį galima pavadinti Buvau pavargęs gali tapti puikiu atradimu, atstatant taip būtiną energiją bei puoselėjant savo kūną ir sielą.


Nuovargis tapo mūsų kasdienio gyvenimo palydovu. Kad poilsis, susikaupimas, meditacija netaptų prabangos dalyku, susikurkime savo ramybės oazę pasinaudoję eterinių aliejų aromatais. Nuostabus kvapas padės atsipalaiduoti, nuraminti mintis, o naudojant šį receptą pastoviai, geras poilsis taps maloniu įpročiu.


Sudėtis

Savybės

Naudojimas

Sauga

2 lašai Frankincenso eterinio aliejaus

1 lašas Italinio šlamučio eterinio aliejaus

1 lašas Santalų eterinio aliejaus

1 lašas Miros eterinio aliejaus

2 lašai Levandų eterinio aliejaus

Ramina, mažina stresą, atpalaiduoja. Skatina ramų miegą, gerina koncentraciją, vidinį susikaupimą. Tinka meditacijoms, poilsiui, kūrybai. Ramina galvos skausmą, mažina bendrą kūno nuovargį.

Sumaišyti visus eterinius aliejus ir garinti nuo 30 minučių iki 2 valandų pasirinktame eterinių aliejų garintuve.

Laikykitės eterinių aliejų naudojimosi instrukcijų. Norėdami naudoti ant odos praskieskite su 2-3 šaukštais (8-6% koncentratas) pasirinkto bazinio aliejaus.